Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 octombrie 2011

Ce-am mai facut nou...

   Pai, am facut si bune si mai putin bune!!! De cele mai putin bune n-am sa va povestesc, probabil fiecare le aveti pe ale voastre si nu are rost sa mai vin si cu ale mele, nu?!  Sa va povestesc despre ceva ce mi-a facut placere, cred ca e mai corect si mai placut asa.  Ei bine, miercurea trecuta am luat parte la un eveniment organizat de revista Prevention intr-o locatie din Bucuresti.
   Aveam nevoie de un eveniment de genul acesta, de socializare, caci in ultima vreme am fost prinsa cu serviciul mai mult decat mi-as fi dorit.  Ca orice alta intalnire organizata de Prevention, si aceasta a avut o tema de discutie- Factori ce determina imbatranirea prematura a tenului; Etapele unui ritual corect de ingrijire; Tehnologii moderne folosite in dermatologie.  A fost o intalnire interactiva, cu intrebari tinta din partea invitatelor din public adresate specialistelor prezente.
   Am avut de invatat trucuri noi legate de frumusetea si sanatatea epidermei.
   A fost o intalnire placuta, m-am simtit bine, iar organizatoarele au fost cu adevarat primitoare. S-a simtit asta inca de la sosirea la Villa Rodizio (unde s-a desfasurat evenimentul), ulterior chiar Dorina Slaveanu (redactor-sef) s-a asigurat ca fiecare dintre noi se simte confortabil.
   A fost o seara frumoasa de care aveam nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu