Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 octombrie 2011

Ce-am mai facut nou...

   Pai, am facut si bune si mai putin bune!!! De cele mai putin bune n-am sa va povestesc, probabil fiecare le aveti pe ale voastre si nu are rost sa mai vin si cu ale mele, nu?!  Sa va povestesc despre ceva ce mi-a facut placere, cred ca e mai corect si mai placut asa.  Ei bine, miercurea trecuta am luat parte la un eveniment organizat de revista Prevention intr-o locatie din Bucuresti.
   Aveam nevoie de un eveniment de genul acesta, de socializare, caci in ultima vreme am fost prinsa cu serviciul mai mult decat mi-as fi dorit.  Ca orice alta intalnire organizata de Prevention, si aceasta a avut o tema de discutie- Factori ce determina imbatranirea prematura a tenului; Etapele unui ritual corect de ingrijire; Tehnologii moderne folosite in dermatologie.  A fost o intalnire interactiva, cu intrebari tinta din partea invitatelor din public adresate specialistelor prezente.
   Am avut de invatat trucuri noi legate de frumusetea si sanatatea epidermei.
   A fost o intalnire placuta, m-am simtit bine, iar organizatoarele au fost cu adevarat primitoare. S-a simtit asta inca de la sosirea la Villa Rodizio (unde s-a desfasurat evenimentul), ulterior chiar Dorina Slaveanu (redactor-sef) s-a asigurat ca fiecare dintre noi se simte confortabil.
   A fost o seara frumoasa de care aveam nevoie.

Revenire!!!

             Buna,
  Dupa o lunga si nedorita absenta din blogosfera (am avut probleme serioase cu computerul), astazi am  revenit si am placerea de a citi ce s-a mai intamplat pe aici. Am vazut o multime de noutati, vad ca fiecare dintre voi a facut ceva nou(si bun!), si-a cumparat ceva frumos si util sau organizeaza cate un giveaway dragut si tentant.       
  Am tot citit pe blogul Simonei de-a lungul timpului despre produsele Anian, am vazut commenturile, am intrat si pe siteul Triodeluxe si acum m-am hotarat. Am sa ma inscriu la giveawayul organizat de Simona si cine stie, poate norocul imi va surade... Nu vreau sa intelegeti ca vanez giveawayuri, o blogerita chiar spunea ca nu-i plac cele care nu au activitate pe blog dar se tot inscriu poate castiga ceva!  Ei bine, pot parea si eu una dintre acestea, dar in ciuda faptului ca pe blogul meu nu prea postez (nu cumpar foarte des produse, nu sunt nici foarte priceputa in ale blogeritului), urmaresc cam tot ce scriu anumite fete care m-au atras prin stilul lor.        
 Detalii despre giveaway gasiti aici: 
   http://vintagelooksimona.blogspot.com/2011/09/star-giveaway-iii-anian.html