Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 octombrie 2011

   Recensamant  la… agenda!!!
    Dragelor, banuiesc ca ati trecut si voi prin recenta recenzare, nu?
    Ei bine, eu am trecut de doua ori, si maine trec si a treia oara!!!  Da, chiar asa. In prima faza am declarat intr-un chestionar diverse date, niste prostii in linii mari, daca ma doare ceva, daca tin minte, cum se numeste angajatorul la care lucrez… Si conform principiului “prostii m-a intrebi, prostii iti raspund”  asta am facut. Dar nu asta  e cel mai ciudat lucru legat de recensamantul asta, ci faptul ca urmare scandalului CNP-urilor,  recenzoarea  care m-a avut “in vedere” a trecut sa inregistreze si CNP-ul cu care sunt datoare conform normelor lor,  dar nu in chestionar cum era procedura ci intr-o agenda personala. Da, ati citit bine, in agenda!
 Desigur, asta m-a contrariat si mi-am exprimat nedumerirea. Ce credeti ca mi-a raspuns doamna ? Mi-a spus  cu seninatatea celui care nu minte prima oara, ca nu este interesata de datele noastre si dupa ce le va trece in chestionar va arde agenda.              
  Si pentru ca mama m-a invatat sa n-am incredere in straini, nu puteam sa am incredere nici in  doamna, mai ales ca doamna spunea lucruri trasnite.  Si tot o vorba inteleapta spunea “daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i” asta a incercat sa faca si  doamna cu mine.     M-a rugat sa o sun diseara acasa sa-i dau CNP-ul iar dansa sa-l treaca direct in chestionar. Ha, ha, ha… Astia care fac recensamantul tin chestionarele acasa in sifonier si in functie de necesitati le mai scot si le mai completeaza??!!!  Am ras pe bune!!!
  Si pentru ca eu sunt mai sceptica din fire,  doamna n-a putut sa ma convinga, deci maine ne vom intalni pentru episodul trei din serialul     << Recensamantul>>,  pentru inregistrarea CNP-ului in chestionar.  Sper sa vine cu el,  pentru ca altfel CNP-ul nu-l dau si cine stie,  mai platesc si celebra amenda de care se tot vorbeste. Si pentru ca n-am bani (declar de pe acum), am sanse sa ajung la … mititica!!!!