Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 iulie 2011

Dezamagire, numele tau e ...voucer!!!

  Buna,
Se pare ca sunt potrivita pentru un rol important in filmul "Toate mi se intampla numai mie". Dupa cum va povesteam zilele trecute, ieri am avut programare la manichiura+pedichiura+parafina(pentru ambele)+gomage+hidratare+ulei cuticule+oja essie. Totul la 29 lei/ voucer. Pomana veti zice! Da, ar fi fost pomana daca totul ar fi fost facut bine. De fiecare data la manichiura cuticulele mi s-au indepartat dupa inmuiere in apa, acum am stat 30secunde cu un ulei, iar dupa, taiate cu forfecuta. Desigur ca nefiind inmuiate, nu au putut fi indepartate corespunzator. La pedichiura, desi cuticulele erau suficient inmuiate, nici aici nu s-a pus accentul pe indepartarea lor. Daca ati vedea astazi unghiile mele si de la maini si de la picioare, ati crede ca trebuie sa merg la salon in zilele urmatoare. De tratamentul cu parafina nu pot spune prea multe. Nu am mai facut pana acum, dar am auzit ca , dureaza 10-15min. Ei bine, eu am stat max.5min.si la mani si la pedi. Hidratarea nu stiu la ce s-a referit, probabil a avut loc atunci cand am stat cu picioarele in bazin!!!(ha, ha, ha!!!) Lacul de unghii a fost ales de mine in functie de nuanta pe care am dorit-o, dar din gama essie n-am prea avut ce sa aleg, asa ca a trebuit sa ma multumesc cu china glaze. Mie firmele astea nu-mi spun mai nimic, dar china glaze am avut ocazia sa  testez  ieri. Desi procedurile in salon au inceput cu pedichiura, si ar fi fost timp suficient sa se usuce oja pe unghiile de la picioare, dupa ce am iesit din salon la lumina naturala si mi-am privit manichiura am avut curiozitatea sa-mi "admir" si pedichiura, astfel ca mi-am scos (pe strada!!) un picior din balerini. Ce credeti, oja era jumulita la varfuri. Plus ca fiind o nuanta mai apropiata de culoarea pielii, am avut surpriza sa vad ca nici nu era uniform repartizata. In salon la lumina lampii acest amanunt nu a fost vizibil. Despre gomage, nu va spun nimic pentru ca nu stiu ce presupune, n-am avut parte de el. Sau poate se referea la pilitul calcaielor, habar n-am. Oricum, nu mai pot sa aflu despre asta pentru ca la acel salon nu am sa mai merg. Sunt din ce in ce mai reticenta vis-a-vis de prestatiile pe baza de voucer. Am tot mai mult sentimentul ca sunt privita ca o persoana de calitate joasa, care nu poate emite pretentii in privinta calitatii oferite. Sunt hotarata sa nu mai fac economii de genul asta. Adica sa-mi fac manichiura si pedichiura de 2 ori intr-o saptamana. Poate ca asta ar trebui sa fac, dar e totusi un efort financiar pentru mine, asa ca o tura am sa prestez eu la mine acasa. Sunt convinsa ca rezultatele vor fi mai bune decat cele obtinute la salon!

2 comentarii:

  1. Nici eu nu am incercat oja aceea, insa este foarte laudata in blogosfera, chiar ar trebui sa fie buna...cat despre experienta ta, ce sa mai zic...alta teapa... Ai facut un calcul cat te-au costat pana acum voucherele astea? Pe mine m-ai convins sa nu mai imi cumpar niciunul :p
    Parerea mea, pe care o sustin in continuare este ca ar trebui sa postezi si numele saloanelor unde ai avut parte de asemenea experiente ( intr-adevar eu nu sunt din Bucuresti, insa daca as fi, mi-ar placea sa stiu ca sa le pot evita...)
    te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sa zic, eu nu merg pe anumite marci, nu am prejudecati legate de branduri. Am acasa si parfumuri de casa si produse no name. Ideea e ca pe mine m-a contrariat calitatea pe care am constatat-o la acea oja. Acum fac demersuri sa-mi obtin banii pe un voucer la care renunt si abia apoi am sa spun si numele salonului. Ca dotari si amplasare salonul e ok, doar prestatia a fost indoielnica. Oricum, am de gand sa lupt cat pot impotriva celor lipsiti de principii, prin mijloacele pe care le stapanesc eu cel mai bine: cuvintele si atitudinea. Sper ca nu s-a inteles ca as avea ceva in principiu cu voucerele, doar ca eu am avut parte de 80% servicii lamentabile. Am sa povestesc odata si o experienta pozitiva de la un salon, unde am ajuns cu un voucer. Si eu te pup.

    RăspundețiȘtergere