Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 iulie 2011

Si curaj si inconstienta!!!

 Asa cum spuneam aseara, astazi urma sa merg la manichiura +pedichiura cu voucer. Ei bine, am fost si asa cum banuiam, a iesit o ...varza. Unghii taiate prost, fara definirea formei, cuticule superficial taiate, lac de unghii dat aiurea, una peste alta, o varza!!! Dupa ce am iesit de acolo m-am oprit pe strada si mi-am pozat unghiile cu telefonul. Nu-mi vine sa cred cum arata. Nu am chef, dar ma gandeam sa postez niste poze sa vedeti si voi. Am patit mai rau ca anais. Ea macar le-a sters si le-a colorat din nou, eu trebuie sa-mi indepartez cuticulele si abia apoi sa dau cu altceva. Sunt super dezamagita. Am dat dovada si de curaj si de inconstienta sa mai merg cu voucer la vreun salon avand in vedere ca am mai patit-o!!!Nimic nu e nou sub soare!!!

2 comentarii:

  1. Eu m-am hotarat, sincer, nu mai imi cumpar astfel de vouchere, nu are rost, strangi banii si cumperi calitate nu bataie de joc, sa postezi pozele neaparat si adresa salonului ... :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Inteleg ca tu nu esti din Bucuresti, nu? Deci n-ai cum sa risti sa ajungi la acest salon. Ai dreptate, mai bine dai banul jos, la fata locului, si poti sa ceri calitate, asa esti tratat ca un cersetor- parca te-ar face de mila. Cand aud de voucer parca le dai cu ceva in cap. Daca e neprofitabil pentru ei nu inteleg de ce insista sa-si promoveze serviciile pe aceste siteuri, la aceste preturi. Sa stea in fata usii si sa faca cu mana dupa clienti, caci nici in situatia in care presteaza cu voucer(cu bani mai putini) nu am vazut coada la nici unul dintre saloane. Sunt dezgustata!

    RăspundețiȘtergere