Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 august 2011

Un Cavaler al Epocii noastre!

 O zi de sambata obisnuita, la TV1 o emisiune in reluare a Iulianei Ciugulea. Probabil o emisiune dinainte de iunie 2007. Invitat Adrian Pintea, actor drag sufletului meu, si cu siguranta si al altora. Evident ca mi-a facut mare placere aceasta redifuzare a emisiunii Traveling circular, pe care recunosc, n-am vazut-o in premiera la momentul respectiv.
 Adrian Pintea! Un titan al scenei romanesti, un intelectual fin, OM de o deosebita valoare, si ca toti oamenii de valoare, deosebit de discret. Nu vom sti niciodata ce a iubit mai mult: arta, caii sau oamenii! Acum la revederea imaginilor am retrait momente de viata in care i-am urmarit evolutiile in diverse ipostaze care m-au bucurat nespus.  Imi amintesc de zilele de dinainte de 1989 cand serile erau minunate doar stiind ca la Radio erau piese inregistrate cu titanii scenei romanesti.
 Astazi la aceasta emisiune s-a facut o trecere in revista a activitatii artistice a marelui actor, am revazut secvente din filmele in care Adrian Pintea a jucat cu multa pasiune.
 La aceasta emisiune realizatoarea i-a adresat  intrebarea daca isi vede finalul si cand va fi. Raspunsul a fost firesc, da! Peste vreo suta de ani! Sper din suflet ca noi in amintirea noastra sa-l purtam vesnic!



Foto: preluare de pe site-ul oficial  adrianpintea.ro

2 comentarii:

  1. Si eu il admir foarte mult pe acest mare actor!
    Foarte frumoasa postarea ta!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine, un Titan nu poate sa nu fie admirat! Mi-a facut deosebita placere revederea marelui actor in ipostaza de intervievat. A fost un barbat special, un actor minunat. Pacat ca filmografia sa nu mai este difuzata. Cu siguranta sunt multi care ar dori sa-l revada.

    RăspundețiȘtergere