Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 octombrie 2011

   Recensamant  la… agenda!!!
    Dragelor, banuiesc ca ati trecut si voi prin recenta recenzare, nu?
    Ei bine, eu am trecut de doua ori, si maine trec si a treia oara!!!  Da, chiar asa. In prima faza am declarat intr-un chestionar diverse date, niste prostii in linii mari, daca ma doare ceva, daca tin minte, cum se numeste angajatorul la care lucrez… Si conform principiului “prostii m-a intrebi, prostii iti raspund”  asta am facut. Dar nu asta  e cel mai ciudat lucru legat de recensamantul asta, ci faptul ca urmare scandalului CNP-urilor,  recenzoarea  care m-a avut “in vedere” a trecut sa inregistreze si CNP-ul cu care sunt datoare conform normelor lor,  dar nu in chestionar cum era procedura ci intr-o agenda personala. Da, ati citit bine, in agenda!
 Desigur, asta m-a contrariat si mi-am exprimat nedumerirea. Ce credeti ca mi-a raspuns doamna ? Mi-a spus  cu seninatatea celui care nu minte prima oara, ca nu este interesata de datele noastre si dupa ce le va trece in chestionar va arde agenda.              
  Si pentru ca mama m-a invatat sa n-am incredere in straini, nu puteam sa am incredere nici in  doamna, mai ales ca doamna spunea lucruri trasnite.  Si tot o vorba inteleapta spunea “daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i” asta a incercat sa faca si  doamna cu mine.     M-a rugat sa o sun diseara acasa sa-i dau CNP-ul iar dansa sa-l treaca direct in chestionar. Ha, ha, ha… Astia care fac recensamantul tin chestionarele acasa in sifonier si in functie de necesitati le mai scot si le mai completeaza??!!!  Am ras pe bune!!!
  Si pentru ca eu sunt mai sceptica din fire,  doamna n-a putut sa ma convinga, deci maine ne vom intalni pentru episodul trei din serialul     << Recensamantul>>,  pentru inregistrarea CNP-ului in chestionar.  Sper sa vine cu el,  pentru ca altfel CNP-ul nu-l dau si cine stie,  mai platesc si celebra amenda de care se tot vorbeste. Si pentru ca n-am bani (declar de pe acum), am sanse sa ajung la … mititica!!!!

2 comentarii:

  1. Eu ce sa mai zic, ca nu am completat nimic, a completat altcineva din casa datele mele, evident fata cnp si nici nu vreau sa ma gandesc ce a scris acolo, pentru ca in afara de nume nu stie mai nimic despre mine...as vrea sa mai vina o data recenzorul si dupa cnp...daca nu, nu stiu ce-i de facut, sincera sa fiu, nu ma incanta ideea amenzii.. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punctul meu de vedere acest recensamant este un soi de sac in care trebuiau sa intre niste bani, nu a contat cum. Altfel nu vad cum trimiti niste oameni la cules de date cum ca te doare sau nu capul, tii sau nu minte, cum se numeste angajatorul unde lucrezi... Nu cred ca statistic aceste date au greutate, in plus nu pot fi verificate pentru a fi valide. Cine le da lor garantia ca am sau nu dureri de cap sau ca stau bine(sau nu!) cu memoria? Si la ce servesc aceste date? Vor sa vada daca mai stam bine cu capu'??? Nu era nevoie de atata consum de energie pentru a verifica asta, dupa atatea probleme cotidiene sigur nu mai suntem ok la mansarda!!!Zici ca nu tu ai dat datele?? Si ce te faci daca te trezesti ca te-a trecut proprietar la tot blocul?? Astia sunt atat de obtuzi incat a demonta o tampenie dureaza uneori o vesnicie!! Sper sa fi avut parte de un recenzor onest in zona in care locuiesti, altfel nu poti sti ce mai urmeaza. Bine, nici la mine nu e clar. Sper sa vina tipa cu chestionarul astazi, altfel nu stiu ce sa fac. Sa-mi pun ambitia si sa nu dau CNP-ul si sa risc eventuale probleme legale sau sa-l dau la agenda personala si sa risc alte eventuale probleme de cu totul alta natura(deocamdata nu stiu care!!!)??? Varianta cu amenda iese din calcul la mine, n-am bani nici sa trec strada, necum de ce vorbesc astia, de 5000de lei!!!

    RăspundețiȘtergere