Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 noiembrie 2011

Sapunuri VERUM

           De curand am descoperit  niste sapunuri 100% naturale, handmade, si ce-am zis- sa le incerc, nu?!  Ei bine, am comandat unul exfoliant si unul purificator.

   Astazi, dupa cateva zile de asteptare am primit sapunurile mult dorite. 

   Primul, in ordinea in care le-am folosit, Sapunul Verum Exfoliant- iata ce spune producatorul:

Sapun 100% natural obtinut prin saponificarea la rece a cinci uleiuri vegetale: de palmier, de cocos, de masline, de floarea soarelui si din samburi de struguri. Cu adaos de coaja de portocale macinata, praf de scortisoara, pudra de cacao, pulbere din seminte de grapefruit, in combinatie cu uleiuri esentiale de portocala si de scortisoara. Sapunul Verum Exfoliant se foloseste cu rezultate foarte bune in combaterea celulitei si este recomandat a fi folosit inaintea unui sapun de catifelare sau relaxant.
                                           
     Parerea mea: este extraordinar, este foarte  cremos, desi este exfoliant  nu am simtit particulele de  fructe si seminte macinate, in schimb am simtit din plin mirosul.  Desi apa de la retea pe care o folosesc uzual este deosebit de dura si de obicei nu-mi permite sa folosesc sapun solid (se aduna, nu face spuma), acest sapun are o compozitie deosebit de echilibrata, are putere de curatare, nu usuca tenul, il face deosebit de fin.  Impresia dupa prima folosire este favorabila, nu-mi mai venea sa ma clatesc, mirosul este super, spuma deosebit de moale si cremoasa, ce mai, o placere!
  Al doilea sapun l-am inceput tot astazi, n-am mai avut rabdare, curiozitatea a fost enorma!
  Sapunul Verum Purificare, iata ce spune despre acesta producatorul:
 Este un sapun pentru persoanele cu ten acneic sau predispus la diverse forme de infectare. Adaosurile de spirulină si de ulei de soia, combinate cu uleiurile esentiale de lavanda, de tea tree (arbore de ceai) şi de melisă (roiniţă) fac din acest sapun un aliat de nadejde in lupta pentru obtinerea unui ten curat. Sapunul Verum Purificare este recomandat a fi utilizat dupa spalarea in prealabil cu un sapun exfoliant (scrub).

                                                                  

    Parerea mea: acest sapun are o tenta spre medicinal (sper sa nu se inteleaga gresit!), are aceeasi   putere de curatare, este un sapun moale(si nu vorbesc aici de consistenta!), cremos, dar la acest sapun fata de primul intervine in plus si senzatia ca acest sapun “lucreaza”. Am urmat sfatul producatorului si l-am folosit dupa folosirea sapunului exfoliant, cu siguranta  aceasta a potentat efectul celui de-al doilea sapun.  Eu am un ten cu problem, gras, cu tendinte acneice, comedogenice, deci sapunul mi se adreseaza.  Am facut si un “experiment”.  Fiind deosebit de cremos, am acoperit fata cu spuma bogata si am lasat sa actioneze 1-2 minute.  Evident ca m-am rasfatat, a fost o placere sa fiu invaluita in mirosul deosebit de al sapunului exfoliant, dar la fel de interesant si placut a fost si al acestuia.  As vrea sa redau in cuvinte si impresii despre mirosul acestor sapunuri, dar m-am gandit ca mirosurile sunt subiective si nu doresc sa creez o anumita impresie pe baza experientei mele. Prefer sa las curiozitatea sa functioneze la fiecare dintre voi, sa va stimuleze sa vi le doriti, macar unul dintre ele.           
    N-am sa spun decat  ca nu-mi pare rau nici o secunda de “investitia “facuta!  Iar voua va las placerea sa descoperiti placerea unor sapunuri cu adevarat minunate.

2 comentarii:

  1. Ce bine arata amandoua, si pentru mine e o mare placere sa ma rasfat cu sapunuri naturale... :)
    Imi place mult, dupa descrierea ta, primul, cred ca si miroase super bine, la ce ingrediente are...
    Cat te-au costat si de unde le-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asta am dorit, sa las fantezia fiecarei dintre voi sa lucreze, sa va imaginati, sa asociati imaginea cu un potential miros. Da, primul miroase minunat, ai dreptate, dar si al doilea este special din acest punct de vedere. De senzatiile la atingere nu mai vorbesc. Tu care folosesti sapunuri naturale, stii ce spun. Intalnirea cu aceste sapunuri o datorez unor cautari pe net. Vanam oportunitati si am gasit o oferta 2 sapunuri la alegere 9 lei, cu livrare la domiciliu. A fost reducere 50% si m-am bagat! Detalii despre firma si oferta gasesti la adresa: http://www.balami.ro
    Iti doresc sa incerci macar unul dintre sapunurile pe care le ofera firma si sigur iti vor placea.

    RăspundețiȘtergere